Meat Logistics

meatlogisticsΔιαλεγμένα μετά από έναν μεγάλο αριθμό κριτηρίων, τα κρέατα που διαθέτουμε στην αγορά φέρουν επάνω τους εκτός από την δική μας υπογραφή, τη σφραγίδα των καλύτερων παραγωγών παγκοσμίως.


Οι επιλογές μας ξεκινούν από το χώρο παραγωγής όπου εμπλεκόμαστε στη συνταγολόγηση του σιτηρέσιου διατροφής των ζώων, σε συνεργασία με τους παραγωγούς και Πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Στη συνέχεια τα παραλαμβάνουμε στους δικούς μας χώρους αναμονής και διαλογής προσφαγής, όπου ελέγχονται απόλυτα για την ποιότητα και την υγειινή τους.

Tα προϊόντα προσφέρονται αυτούσια σε ημιμόρια και τεταρτημόρια, σε διάφορες κοπές, συσκευασμένα υπό κενό αέρος και σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα.

Επεξεργάζονται και συσκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρούν την γεύση, την τρυφερότητα, και την φρεσκάδα τους μέχρι την στιγμή της κατανάλωσης. Αυτός είναι και ο καρπός της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο.

Οι αλυσιδωτές ενέργειες εως και την τελική μορφή των προϊόντων υπόκεινται σε διαδικασίες HACCP και ISO.

Τέλος, όσον αφορά τα κρέατα που εισάγουμε, τα μεν ενδοκοινοτικά προέρχονται από τη Γαλλία (charolaise, limousine, blonde d΄aquitaine), την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γερμανία, ενώ ειδικά τεμάχια κρέατος (φιλέτα, rib-eye, entrecote, cube roll, picanha κ.α) προέρχονται από τις ΗΠΑ (IBP Tyson), την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Αυστραλία, την Ιρλανδία και τη Σκωτία και είναι κυρίως ράτσας BLACK ANGUS.

/