Οι φημισμένες αντζούγιες Ortiz παρασκευάζονται προσεκτικά και φιλετοποιούνται, μια προς μια. Αλιεύονται την εαρινή περίοδο του ψαρέματος και επεξεργάζονται αμέσως για να διατηρήσουν την πλήρη γεύση τους και τη θαλασσινή αύρα. Στη συνέχεια ωριμάζουν σε βαρέλια με αλάτι για τουλάχιστον μια περίοδο 6 μηνών. Μόλις φτάσουν στο καλύτερο σημείο ωρίμανσης, φιλετοποιούνται μια-μια στο χέρι και στη συνέχεια συσκευάζονται σε ελαιόλαδο ή αλατίζονται. Οι αντζούγιες από το είδος Engraulis encrasicholus είναι οι πιο δημοφιλείς στον κόσμο. Χάρη σε αυτή την προσεκτική παραδοσιακή διαδικασία παρασκευής, οι αντζούγιες Ortiz διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, τη φρέσκια σάρκα και την πλούσια γεύση τους. Απλά κορυφαίες.
Εάν έχετε ακούσει ποτέ για την «πέμπτη γεύση», έναν όρο που χρησιμοποιούν συχνά οι σεφ στις κουζίνες τους και προέρχεται από την ιαπωνική λέξη «Unami» που σημαίνει «εύγευστος», οι αντζούγιες Ortiz αποτελούν την απόλυτη επιβεβαίωση του όρου. Χάρη στην ένταση και την συνδυαστικότητά τους με κρέας, ζυμαρικά ή πίτσα έχουν τη δυναμική να απογειώσουν πολλά πιάτα και κάθε μενού. Ένας πραγματικός γευστικός θησαυρός.